ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Το πολυκαθαριστικό BLUE BULL έρχεται να δώσει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι ισχυρό και ασφαλές, άοσμο, άφλεκτο, μη τοξικό και φιλικό στο περιβάλλον. Με τη συχνή χρήση καταπολεμά μύκητες και μικρόβια. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος, η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητά του, καθιστούν το BLUE BULL το ιδανικότερο μέσον καθαρισμού σε πλυντήρια αυτοκινήτων. Παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού (θαλασσινό, βιομηχανικό, υφάλμυρο και απλό ύδρευσης). Είναι απόλυτα συμβατό με όλα τα μηχανικά μέσα καθαρισμού αυτοκινήτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ

Εξωτερικά

Για δύσκολους ρύπους χωρίς να γίνει πρόπλυση απαιτείται διάλυμα 6% BLUE BULL σε ένα λίτρο νερό. Πλένουμε το αμάξι μας με αραιωμένο προϊόν και μετά από ένα λεπτό ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση 80 – 100 bar.

Για το πλύσιμο της μηχανής ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL και αφήνουμε 3 λεπτά να δράσει. Στη συνεχεία πλένουμε με πιεστικό νεροβολής τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.

Ζάντες : ψεκάζουμε 100% BLUE BULL, τρίβουμε ελαφρά με βρεγμένο σπόγγο και ξεπλένουμε με νερό.

 

Σαλόνι

Από τον ουρανό του αυτοκινήτου αφαιρούνται κιτρινίλες καυσαερίων, καπνίσματος, λεκέδες νερού και οσμές. Ψεκάζουμε σε νωπό σπόγγο 100% BLUE BULL και τρίβουμε ελαφρά. Επαναλαμβάνουμε αφαιρώντας με νωπό σπόγγο (εύκολο στη χρήση και με μηχανικό μέσο).

Δάπεδα, Μοκέτες: Εξαφανίζει με απλό ψεκασμό και σκούπισμα όλους τους ρύπους από πίσσα, γράσο και τσίχλες.

Καθίσματα (δερμάτινα, αλκαντάρα, υφασμάτινα, τζιν, βελούδο): Αφαιρούνται γενικά όλοι οι ρύποι (λιπαροί, πρωτεϊνικοί, υδρογονανθράκων).

  • Με τη χρήση του BLUE BULL εξωτερικά, εναποτίθεται φιλμ (σαν να έχει γίνει γυάλισμα).
  • Εξασφαλίζεται προστασία στο αμάξωμα από νέους ρύπους (κουτσουλιές, ρετσίνια κτλ.).
  • Προστατεύεται το χρώμα
  • Εσωτερικά, έχει απαλλαγεί το αυτοκίνητο από κάθε ρύπο, μύκητες, μικρόβια και οσμές.
  • Επιτυγχάνεται άμεσα υψηλή απόδοση καθαρισμού.
auto