Αναλόγως την δραστηριότητα του ρύπου, το BLUE BULL αραιώνεται με νερό σε αναλογία:

araioseis

 

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

ΠΟΜΟΛΑ-ΧΕΡΟΥΛΙΑ: Ψεκάζετε και καθαρίζετε συχνά τα πόμολα και τα χερούλια με διάλυμα για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα μικρόβια που δημιουργούνται από τη χρήση τους από πολλά άτομα. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ψεκασμός με BLUE BULL ½ φλιτζάνι του καφέ σε 1 λίτρο νερό ή 4% σε 1 λίτρο νερό.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ: Για να απομακρύνετε τις δαχτυλιές, τη μουτζούρα και τα καυσαέρια από τα πλαστικά, ξύλινα και μεταλλικά κουφώματα, ψεκάζετε και με ένα νωπό σφουγγάρι καθαρίζετε τις επιφάνειες. Στη συνέχεια στεγνώνετε με ένα πανί.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ψεκασμός με BLUE BULL ½. φλιτζάνι του καφέ σε 1 λίτρο νερό ή 4% σε 1 λίτρο νερό.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Ψεκάζετε και καθαρίζετε το ακουστικό του τηλεφώνου με διάλυμα BLUE BULL για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα μικρόβια που δημιουργούνται κατά τη χρήση του από πολλά άτομα. Καθαρίζετε επίσης και όλη τη συσκευή με το ίδιο διάλυμα. Σκουπίζετε με στεγνό πανί. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ψεκασμός με BLUE BULL ½ . φλιτζάνι του καφέ σε 2 λίτρα νερό ή 2% σε 1 λίτρο νερό.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ: Πλένει με άριστα αποτελέσματα. Ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL τα άπλυτα σκεύη όπως είναι τοποθετημένα στο πλυντήριο των πιάτων. Ρίχνουμε 1. φλιτζάνι του καφέ BLUE BULL στη θήκη του απορρυπαντικού. Απομακρύνονται όλες οι μυρωδιές και ταυτόχρονα τα πιάτα απολυμαίνονται.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 50% BLUE BULL την εστία και γενικά όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε λίγο να δράσει και αφαιρούμε με νωπό πανί. Για ξεραμένα λίπη και έντονη βρωμιά ψεκάζουμε με 100% και τρίβουμε με ψιλό σύρμα. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.

ΤΟΥΑΛΕΤΑ – ΝΙΠΤΗΡΑΣ: Για να εξασφαλίσετε λάμψη και απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, ψεκάστε με 100% BLUE BULL και καθαρίστε τοπικά με νωπό σφουγγαράκι. Στεγνώστε με πανί. Ψεκάστε εβδομαδιαία αδιάλυτη ποσότητα στα σημεία της αποχέτευσης, της υπερχείλισης και μέσα στην τουαλέτα για να εμποδίσετε την ανάπτυξη μικροβίων, τις δυσάρεστες οσμές και τα άλατα που σχηματίζονται. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ψεκασμός με διάλυμα BLUE BULL 1. φλιτζάνι του καφέ σε 1 λίτρο νερό ή 8% σε νερό.

ΠΑΤΩΜΑ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΑΡΜΟΙ

Για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε το μπάνιο σας σφουγγαρίζετε το πάτωμα με διάλυμα BLUE BULL. Για την απαλλαγή μαύρων στιγμάτων ανάμεσα στα πλακάκια, βάζετε αδιάλυτη ποσότητα σε νωπό σφουγγάρι και τρίβετε για λίγα λεπτά. Ξεβγάλετε καλά με ένα πανί. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Σφουγγάρισμα με διάλυμα BLUE BULL 1φλυτζ. του καφέ σε 4 λίτρο νερό.

ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΑΠΕΔΑ: Ρίχνετε κάθε βδομάδα αδιάλυτη ποσότητα 50ml BLUE BULL στις άκρες του φρεατίου. Απομακρύνει έτσι τις βρωμιές και τα κατάλοιπα, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις κακοσμίες.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Ψεκάζετε και καθαρίζετε τακτικά το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του με διάλυμα BLUE BULL και έτσι απομακρύνετε τα μικρόβια και τις οσμές αμέσως. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ψεκασμός με BLUE BULL ½ . φλιτζάνι του καφέ σε 1 λίτρο νερό ή 8% σε νερό. Σε πολύ βρώμικες επιφάνειες ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νερό.

ΧΑΛΙΑ – ΜΟΚΕΤΕΣ – ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ: Σε πολύ βρώμικες επιφάνειες ψεκάζουμε τοπικά με 100% BLUE BULL αφήνουμε 1 λεπτό και αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι. Συνεχίζουμε να πλένουμε την επιφάνεια με διάλυμα 15% BLUE BULL αφαιρούμε με σκούπα (αναρρόφησης) ή με νωπό σφουγγάρι.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 20% BLUE BULL σε 1 λίτρο νερού και αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 4% BLUE BULL σε 1 λίτρο νερό και αφαιρούμε με πράσινο σφουγγάρι. Στεγνώνουμε.

ΤΖΑΜΙΑ – ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ –ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ: Ψεκάζουμε τις επιφάνειες με διάλυμα 2% BLUE BULL σε 1 λίτρο νερό. Σκουπίζουμε καλά

ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ – ΠΛΑΚΑΚΙΑ – ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΑΠΕΔΩΝ – ΔΑΠΕΔΑ: ΞΥΛΟ, ΜΑΡΜΑΡΟ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ: Σφουγγαρίζουμε την επιφάνεια με διάλυμα BLUE BULL έως 5% σε 1 λίτρο νερό . Σε περιπτώσεις σκληρής βρωμιάς σε μάρμαρα ή πλακάκια ψεκάζουμε με διάλυμα 50 – 100% BLUE BULL και ξεπλένουμε καλά με νερό.

ΤΟΙΧΩΝ: Αναμιγνύουμε στον κουβά διάλυμα 8% BLUE BULL και 92% νερό. Καθαρίζουμε με βούρτσα μαλακιά (τρίχα) και τρίβουμε απαλά τον τοίχο. Ξεβγάζουμε με νερό. Αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ νερό, ψεκάζουμε τον τοίχο με διάλυμα 10 – 20% BLUE BULL και καθαρίζουμε με βρεγμένο πανί. Σε τοίχους σαγρέ, πολύ λερωμένους, ψεκάζουμε διάλυμα 8% BLUE BULL με πίεση 150 – 250 bar μηχανήματος νεροβολής.

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ

 

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΑΤΡΩΝ

Τοίχοι: Πλένουμε τους τοίχους με διάλυμα 15% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί.

Δάπεδα: Σφουγγαρίζουμε με διάλυμα 20% BLUE BULL.

Τζάμια: Ψεκάζουμε με διάλυμα 2% BLUE BULL. Αφαιρούμε με στεγνό πανί.

Κουφώματα εσωτερικά: Πλένουμε με διάλυμα 15% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί.

Κουφώματα Μεταλλικά ή Ξύλινα: Πλένουμε με διάλυμα 20% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί.

Νιπτήρες: Ψεκάζουμε με διάλυμα 100% BLUE BULL. Τρίβουμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι και αφαιρούμε με νερό.

Κάδοι Απορριμμάτων: Πλένουμε με διάλυμα 50% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νερό και στεγνώνουμε.

Καθίσματα (πλαστικά – μεταλλικά) : Πλένουμε με διάλυμα 20% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί.

Επιτυγχάνεται μεγάλη καθαριότητα, πάντα με ατιμικροβιακή και ατιμυκητιακή δράση.

 

ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: Τραπεζαρία, χώρος παρασκευής εδεσμάτων, μαγειρεία, πλυντήρια πιάτων. Καθαρίζονται και απολυμαίνονται τέλεια με διάλυμα από 20% έως 100% BLUE BULL.

 

ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Λουτρά, λεκάνες, WC, νιπτήρες, πλακίδια δαπέδου και τοιχοποιίας, μπαταρίες. Ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL και αφαιρούμε με νερό.

 

ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ: Ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL. Αφαιρούμε με βούρτσα ή σκληρό σφουγγάρι. Ξεπλένουμε με νερό.

 

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τοίχοι: Καθαρίζουμε όλους τους τοίχους με διάλυμα 15% BLUE BULL.

Δάπεδα: Καθαρίζουμε όλα τα δάπεδα από μάρμαρο, μωσαϊκό, πλακάκι, ξύλο ή τσιμέντο με διάλυμα έως 5% BLUE BULL.

Τζάμια: Ψεκάζουμε τις επιφάνειες με διάλυμα 2% BLUE BULL.

Χώροι Υγιεινής: Ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL τις λεκάνες, W.C., νιπτήρες, πλακάκια δαπέδου και τοίχου. Τρίβουμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι και ξεπλένουμε με νερό. Στεγνώνουμε. Επιτυγχάνουμε πλήρη καθαριότητα, μικροβιακή και μυκητιακή καταστολή.

 

 

  • ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Αίθουσες διδασκαλίας

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ – ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Πλένουμε όλη την επιφάνεια με 15% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ: Τοίχους, δάπεδα όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.

ΜΟΚΕΤΕΣ: Βουρτσίζουμε με διάλυμα 10% BLUE BULL όλα τα σημεία του τάπητα. Σε έντονους ρύπους μέχρι 100% . Αφαιρούμε με νωπά πανιά πολλές φορές.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Όλα τα πλαστικά πλένονται και απολυμαίνονται με διάλυμα 50% BLUE BULL. Ξεβγάζουμε με νερό και στεγνώνουμε.

 

Κοιτώνες

ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ: Πλένουμε με 50% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί μέχρι να καθαρίσουν τελείως.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ: Με διάλυμα 50% BLUE BULL πλένουμε τα «λερωμένα» στρώματα. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε με σεσουάρ.

ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ: Πλένουμε σε πλυντήριο κανονικά. Τοποθετούμε στον κάδο τα σκεπάσματα αφού πρώτα ψεκάσουμε τοπικά με 100% BLUE BULL πάνω στους λεκέδες. Τοποθετούμε στη θήκη του απορρυπαντικού 1 ½ φλυτζ. τσαγιού στην κυρίως πλύση και ½ φλυτζ. τσαγιού στην πρόπλυση. Τα σκεπάσματα και τα σεντόνια πλένονται τέλεια και είναι απαλλαγμένα από μύκητες και μικρόβια. Τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου προστατεύονται άψογα.

 

Αποθήκη Τροφίμων

Καθαρίζουμε δάπεδα και τοίχους όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΡΑΦΙΑ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 15% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί και στεγνώνουμε.

Προαύλιο

ΚΑΓΚΕΛΑΠΟΡΤΕΣ κ.λ.π.: Ψεκάζουμε με διάλυμα 20% BLUE BULL. Ξεπλένουμε με νερό.

ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ: Ρίχνουμε νερό με διάλυμα 20% BLUE BULL. Τρίβουμε με σκληρή βούρτσα και αφαιρούμε με νερό.

ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 30% BLUE BULL και τρίβουμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Ξεπλένουμε με νερό.

ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ – ΓΙΟΓΙΟ – ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ: Ψεκάζετε και απολυμαίνετέ τα συνθετικά μέρη με διάλυμα 4% BLUE BULL σε νερό και τρίβετε με σφουγγάρι. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες (ενδεικτικά ½ φλυτζ. καφέ σε 1 λίτρο νερό).

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ: Όταν η πισίνα είναι άδεια την ξεφουσκώνετε, την ψεκάζετε με διάλυμα BLUE BULL (1 φλυτζ. του καφέ σε 1 λίτρο νερό ή 8% σε νερό) και την καθαρίζετε με ένα σφουγγάρι. Πριν χρησιμοποιηθεί ξανά τη ξεβγάζετε με άφθονο νερό.

 

  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

ΘΡΑΝΙΑ: Σε έντονους ρύπους (μαρκαδόροι, στυλό, χρώματα κ.λ.π.) εφαρμόζουμε 100% BLUE BULL και αφαιρούμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι. Ξεβγάζουμε με νωπό πανί.

ΠΙΝΑΚΑΣ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 2% BLUE BULL και σκουπίζουμε με στεγνό πανί.

ΕΔΡΑ – ΓΡΑΦΕΙΑ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 10% BLUE BULL. Αφαιρούμε με σφουγγάρι. Στεγνώνουμε.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Καθαρίζουμε με διάλυμα 20% BLUE BULL σε νερό όλες τις επιφάνειες που επιθυμούμε. Αφαιρούμε καλά με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Ψεκάζουμε με διάλυμα 20 – 50% BLUE BULL την εστία (ανάλογα με τον ρύπο), τον φούρνο και όλη την επιφάνεια γενικά. Αφήνουμε λίγο να δράσει. Τρίβουμε με ψιλό σύρμα και αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ: Ψεκάζουμε τα σκεύη που έχουμε τοποθετήσει στον θάλαμο του πλυντηρίου με 100% BLUE BULL. Τοποθετούμε 1 φλυτζάνι του καφέ στη θήκη του απορρυπαντικού.

ΨΥΓΕΙΑ: Πλένουμε εσωτερικά το ψυγείο με διάλυμα 30% BLUE BULL. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Σε δυσάρεστες οσμές ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL και αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε..

ΦΟΥΡΝΟΙ & ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ: Ψεκάζουμε με 100% BLUE BULL, καθαρίζουμε με σφουγγάρι ή βούρτσα και αφαιρούμε με νωπό πανί.