ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Το BLUE BULL είναι ένα αβλαβές προϊόν για τη θάλασσα και το περιβάλλον. Είναι ειδικά σχεδιασμένο, δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά στοιχεία που βλάπτουν τον άνθρωπο, γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και οπουδήποτε. Διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού και οι αυστηρές προδιαγραφές του σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε επιτρέπουν την απόρριψή του στη θάλασσα. Το BLUE BULL είναι ένα σύγχρονο βιοτεχνικό προϊόν για τον καθαρισμό πλοίων και σκαφών αναψυχής, με θεαματικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση ρύπων από πίσσα, πετρέλαιο, βενζίνη, λάδια, σκουριές, άλατα κλπ.

boat

 

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

 

           ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ         ΜΠΟΥΛΜΕΔΕΣ
           ΠΙΛΟΤΗΡΙΑ         ΜΑΚΑΡΑΔΕΣ
           ΓΚΑΡΑΖ         ΠΑΠΑΔΕΣ
           ΜΗΧΑΝΕΣ         ΙΣΤΙΑ
           ΣΕΝΤΙΝΕΣ         ΠΑΝΙΑ
           ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ         ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
           ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ         ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ
           W.C.         ΕΛΑΣΤΙΚΑ
           ΒΙΝΤΖΙΑ         ΠΛΑΣΤΙΚΑ
           ΑΓΚΥΡΕΣ         ΙΜΠΕΛΕΡ
           ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ         ΑΝΤΛΙΕΣ
           ΧΑΛΚΙΝΑ  

 

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

 

airport

Το πολυκαθαριστικό BLUE BULL, έρχεται να δώσει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος (3-5 λεπτά), η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητά του, καθιστούν το BLUE BULL το ιδανικότερο μέσον εφαρμογής σε πλύσιμο αεροπλάνων. Το BLUE BULL παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού (θαλασσινό, βιομηχανικό, υφάλμυρο και απλό ύδρευσης). Είναι ισχυρό και ασφαλές, άοσμο, άφλεκτο, μη τοξικό και φιλικό στο περιβάλλον. Καταπολεμά μύκητες και μικρόβια ακαριαία και είναι απόλυτα συμβατό με όλα τα μηχανικά μέσα καθαρισμού αεροπλάνων.

 

Επιφάνειες μεταλλικές ή πλαστικές: Αναλόγως τη μορφή του ρύπου ψεκάζουμε με διάλυμα 50 – 100% BLUE BULL. Αφήνουμε να δράσει και αφαιρούμε τρίβοντας με βούρτσα ή σκληρό σφουγγάρι και ξεπλένουμε με νερό.

Επί αγωγών εξαερισμού: Ψεκάζουμε τις επιφάνειες που θέλουμε να καθαρίσουμε με 100% BLUE BULL. Εφαρμόζουμε βούρτσα ή βρεγμένο σφουγγάρι. Ξεπλένουμε, στεγνώνουμε,

Μηχανές αεροσκαφών: Ψεκάζουμε με διάλυμα 100% BLUE BULL και μετά ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση τα μηχανικά μέρη του αεροπλάνου.

Στολές και υφασμάτινες επιφάνειες: Ψεκάζουμε με διάλυμα 30 – 50% BLUE BULL, τρίβουμε με νωπό πανί και επιτυγχάνουμε άμεση καθαριότητα.

Δάπεδα: Διαλύουμε σε νερό από 8 – 10% BLUE BULL και σφουγγαρίζουμε.

Τοιχοποιία: Εφαρμόζουμε τοπικά σε έντονους ρύπους με 100% και κατόπιν ξεπλένουμε με νωπό πανί. Σε ρύπους μικρότερης ενέργειας καθαρίζουμε αφού διαλύσουμε 30% BLUE BULL σε νερό.

Χώροι Υγιεινής: Ψεκάζουμε με διάλυμα 100% BLUE BULL, τρίβουμε και κατόπιν ξεπλένουμε με νερό.

Τζάμια: Ψεκάζουμε με διάλυμα 2% BLUE BULL και σκουπίζουμε με στεγνό πανί.

Σαλόνι: Από τον ουρανό του αεροπλάνου αφαιρούνται κιτρινίλες καυσαερίων, λεκέδες υγρών και οσμές. Ψεκάζουμε σε νωπό σπόγγο 100% BLUE BULL και τρίβουμε ελαφρά. Επαναλαμβάνουμε αφαιρώντας με νωπό σπόγγο (εύκολο στη χρήση και με μηχανικό μέσο). Από τα δάπεδα, μοκέτες, εξαφανίζει με απλό ψεκασμό και σκούπισμα όλους τους ρύπους από πίσσα, γράσο και τσίχλες. Από τα καθίσματα δερμάτινα, αλκαντάρα & υφασμάτινα (τζιν, βελούδο) αφαιρούνται γενικά όλοι οι ρύποι (λιπαροί, πρωτεϊνικοί, υδρογονάνθρακες).